Hotelliin

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Majoitu mukavasti lähellä Kuopiorock -aluetta ja nauti olostasi.

Kuopiorock -faneille tarjolla edullinen Early Cock -huoneet myynnissä 31.1.2019 asti:

Standard 1hh 125€/vrk
Standard 2hh 145€/vrk

Varaukset www.sokoshotels.fi varauskoodilla BROCK19,  tarjoushintaiset huoneet maksetaan varauksen teon yhteydessä. Varausta ei voi muuttaa tai peruuttaa, ennakkomaksua ei palauteta.

Huoneet sisältävät hotelliaamiaisen, hotellin kuntosalin vapaan käytön sekä asiakassaunan (klo 17-22 välillä). Hinta ei sisällä S-etuja eikä S-card työmatkustusetuja.

Yhteystiedot:Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
puh. +358 (0)10 762 9500
(puhelun hinta 0,0835 €/
puhelu + 0,1209 €/min, alv 24%)
e-mail: sales.kuopio@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fiMuita alueen hotelleja, kesäkoteja, matkustajakoteja ja hostelleja voi katsella tämän hienon sivuston kautta:  www.kuopiotahko.fi

Leirintäalueelle

Festivaalilla on oma leirintäalue, joka sijaitsee festarialueen läheisyydessä Kuopionlahden kentällä (Osoite Vuorikatu 1).

Leirintäalueella voit majoittua joko teltassa tai caravanautossa/vaunussa. Leirintä on tarkoitettu vain Kuopiorockin asiakkaille, joten jokaisella majoittujalla on oltava voimassaoleva kahden tai kolmen päivän festivaalilippu/ranneke. Kolmen päivän festivaalilipulla voi majoittua torstaista lähtien, ja  pe-la lipulla voi majoittua leirintäalueella perjantaina klo 12 lähtien. Yhden päivän lipulla ei voi majoittua leirintäalueella. Festivaalilipun lisäksi jokainen majoittuja tarvitsee myös henkilökohtaisen leirintälipun. Mikäli haluat tuoda alueelle auton tai tai caravanauton/vaunun, tulee niille ostaa lisäksi oma lippunsa.

TURVALLISUUS

Leirinnässä on tiettävästi rento meininki, ja siellä saa rokkikukot nautiskella autenttisesta festarifiiliksestä Kallaveden tuntumassa. Jotta kaikki selviytyisi leirintäreissusta ehjin nahoin, ja ihan yleisen viihtyvyyden vuoksi, on seuraavat asiat leirintäalueella kielletty:

- tulenteko, grillit ja muut vastaavat välineet
- kotieläimet (...ja toki villieläimet myös)
- paviljongit ja vastaavat kyhäelmät

Niinkuin festarialueella, kelta- ja punaliiviset sedät ja tädit ovat järjestyksenvalvojia, ja heidän ohjeitaan tulee noudattaa. He tekevät työtään meidän kaikkien hyväksi.

PALVELUT

Leirinnän asiakkailla on käytössä WC:t ja suihkut. Alueelta löytyy myös vesipiste.

Leirintäalueen yhteyteen tulee ruokamyyntikoju, josta saatavilla grilliruokaa, alkoholittomia virvokkeita ja kahvia. Keskustan alueella on useita lähikauppoja joista saa sitten isompaa evästä.

Sokos Hotel Puijonsarvi
Sokos Hotel Puijonsarvi