Kuopiorockin ensimmäiset esiintyjät julki

Kuopiorock on julkaissut pääesiintyjänsä, joka on yhdysvaltalainen punkrock -yhtye The Offspring. Festivaalin ensimmäisiin artistijulkaisuihin kuuluvat myös suomirock -klassikot Eppu Normaali ja Apulanta.

Lue lisää »

Kuopiorock keräsi ennätysyleisön

Kuopiorock 2018 keräsi ennätykselliset 27 000 kävijää! Ensi kesänä Savon suurimmat rockfestarit juhlitaan 25.-27.7.2019.

Lue lisää »

Lavakohtaiset aikataulut julki - Puistolavalla juontamassa Kuopiosta tuttuja kasvoja

Ensimmäinen festivaalipäivä torstai aloitetaan Beast In Blackin metallijyrinällä, jonka jälkeen samalla teemalla jatketaan Viikatteen tahtiin toisella Stadionlavalla

Lue lisää »

Turmion Kätilöt kiinnitetty Kuopiorockiin ja festivaalialue uudistuu

Kuopion ylpeys Turmion Kätilöt on kiinnitetty Kuopiorockiin! Ohjelma täydentyy ja festivaalialue uudistuu.

Lue lisää »

Lisää esiintyjiä festivaalille

Kuopio Rockcock on julkaissut päiväkohtaiset esiintyjät sekä uusia artistikiinnityksiä. Rokki on avannut myyntiin kaikki lipputyypit. Viime vuoden tapaan saatavilla on myös lastenlippu 3-10 vuotiaille vanhempien kanssa saapuville lapsille. Yli 70 vuotiaat ilmaiseksi!

Lue lisää »

Suomen ensimmäinen rock-festivaalihotellihuone

Suomen ensimmäinen rock -festivaalihotellihuone löytyy Kuopiorock ¬teemalla Original Sokos Hotel Puijonsarvesta.

Lue lisää »

Kuopio Rockcockin ja Henry's Pubin bändikisa tulee taas!

Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye tai artisti soittamaan festareille. Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan jo nyt, katso ohjeet ja lisätiedot tästä!

Lue lisää »

Cheek Kuopiorockiin!

Kuopio Rock on julkaissut yhden pääesiintyjän lisää, ja kesällä Kuopiossa kuullaankin yksi suomirap –sensaation Cheekin jäähyväiskiertueen keikoista. Festivaaleilla nähdään tuttuun tapaan myös ulkomaalaisverta, sillä esiintymään saapuvat brittiläinen Billy Idol sekä saksalainen Helloween.

Lue lisää »

Billy Idol (UK) Kuopioon - Edellisestä Suomen vierailusta jo 8 vuotta

Kuopio Rockcockin ohjelmisto täydentyy, sillä festivaali on kiinnittänyt yhdeksi pääesiintyjäkseen brittiläisen Billy Idolin. Edellisen kerran vuonna 2010 Suomessa konsertoinut Idol on tullut tunnetuksi pop/punk sävytteisestä rock-musiikista, ja kokonaisuutta täydentää Idolin vastustamaton bad boy -imago.

Lue lisää »

Helloween (DE) Kuopio Rockiin - joululipunmyynti käynnistyy oman kahvin voimalla

Kuopio Rockcock järjestetään ensi kesänä 26.-28.7.2018 tuttuun tapaan Väinölänniemellä. Ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä järjestettävän festivaalin ensimmäiset artistikiinnitykset ovat saksalainen metallimusiikin uranuurtaja Helloween sekä joukko kotimaisia artisteja.

Lue lisää »

Kuopio Rock VIP on nyt LähiTapiola VIP

Kuopiorockin suosittu ja monena kesänä loppuunmyyty VIP-alue on nyt LähiTapiola VIP. Uuden yhteistyön myötä festivaalin VIP-alue kokee kasvojenkohotuksen, jossa alueen palveluita parannetaan entisestään.

Lue lisää »

Kuopio Rock tuoteperhe: Kahvi ja olut

Vuoden 2018 uutuustuote on RPS Coffee Roasteryn paahtama Kuopiorock Kahvi, joka käärittiin yhdessä sopivaan ja asiaankuuluvaan Kuopiorock-etikettiin.

Lue lisää »

Kuopio RockCockin viralliset etkot ja jatkot järjestetään Henry’s Pubissa

Kuopion Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta.

Lue lisää »

Aikataulut julki - Oheisohjelmassa luvassa hurjapäistä motocrossia ja sirkushuveja

15. kertaa järjestettävän Kuopio RockCockin lavakohtaiset aikataulut on julkistettu. Perjantaina Stadionlavalla illan päättää paljon odotettu Megadeth, ja lauantaina samaisella paikalla esiintyy viimeisenä keikkatauolta paluun tehnyt Haloo Helsinki!.

Lue lisää »

Festarieväät À La Kuopiorock

Tämän kesän hittieväät festareiden tuloa fiilistellessä ja niiden aikana tarjoaa Kuopiorock! Iso-Kallan Panimon kanssa yhteistyössä toteutettu Kuopiorock Lager kulkee käsi kädessä Hevipossu -kolmioleivän ja Rokkikana -patongin kanssa.

Lue lisää »

Timo Rautianen & Trio Niskalaukaus mukaan Kuopion juhlavuoteen

Kuopion Väinölänniemellä vietettävän Kuopio RockCock –festivaaliohjelmistoon on kiinnitetty jyväskyläläislähtöinen raskaan rockmusiikin uranuurtaja Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus.

Lue lisää »

KUOPIOROCK 15 vuotta - Juhlavieraiksi Megadeth (US) ja kaikki kovat kotimaiset!

Kuopio Rockcock järjestetään 28.-29.7.2017 jo 15. kertaa. Ensimmäiset esiintyjäjulkaisut Michael Monroe, Viikate ja Popeda Oma olut yhteistyössä Iso-Kallan panimon kanssa

Lue lisää »

Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät jo aiemmista vuosista tutun bändikisan

Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan, jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye tai artisti soittamaan festareille.

Lue lisää »

KUOPIOROCK 15 vuotta - Ensimmäiset esiintyjät julkaistu!

Kuopio Rockcock järjestetään 28.-29.7.2017 jo 15. kertaa. Ensimmäiset esiintyjäjulkaisut Michael Monroe, Viikate ja Popeda Oma olut yhteistyössä Iso-Kallan panimon kanssa

Lue lisää »

Kuopio RockCockille on myönnetty himoittu Ekokompassi tapahtuma -sertifikaatti

Kuopiorock panosti tänä vuonna ekologisuuteen enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Valtava panostus palkittiin kun Kuopio RockCockille myönnettiin 4.8.2016 Ekokompassi Tapahtuma -sertifikaatti.

Lue lisää »

Savon suurimman rockjuhlan perjantai oli loppuunmyyty

14. kertaa järjestetty Kuopio RockCock –festivaali keräsi Väinölänniemen täyteen festarivieraita viikonloppuna. Kävijöitä oli yhteensä 18 000. Varsinkin perjantain esiintyjistä Antti Tuisku ja Whitesnake houkuttelivat katsojia ja kenttä pullisteli ääriään myöten.

Lue lisää »

Osallistu 2017 tapahtumaan jo nyt!

Ensi vuonna juhlitaan 28.-29.7.2017! Vuonna 2017 Kuopio RockCock juhlistaa 15-vuotista taivaltaan. Luvassa on pienempää ja suurempaa yllätystä. Osallistu tapahtumaan Facebookissa!

Lue lisää »

Löytötavarat

Kuopio RockCockin löytötavarat ja narikkaan jääneet tavarat on toimitettu Itä-Suomen Löytötavarapisteeseen. Voit tiedustella kadonneita/jääneitä tavaroita Itä-Suomen Löytötavarapisteestä numerosta 0600 92112 ma 1.8. klo 12 alkaen.

Lue lisää »

Lataa Kuopio RockCock -app puhelimeesi!

Lataa Kuopio RockCock -app puhelimeesi ja saat kaikki infot suoraan taskuusi!

Lue lisää »

Festariklubit 2016 Henry's pubissa

Festarifiilistä haetaan heinäkuussa jo Henkan kautta! Tsekkaa Kuopio RockCockin festariklubien ohjelmat ja nappaa liput!

Lue lisää »

Paljasta pintaa, rokkikukkoja ja villiä oheisohjelmaa

Festivaalilla esiintyvät Whitesnake (UK), The Sounds (SWE), The Answer (IE), sekä lukuisat kotimaiset bändit saavat rinnalleen aimo kasan aktiviteettia ja festaritunnelmaa. Tsekkaa lisätiedot!

Lue lisää »

Talkoohaku käynnissä nyt!

Tule jeesaamaan rokkikukkoa! Haen kesän 2016 Kuopiorockiin talkoolaiseksi, haku on käynnissä nyt. Tehdään jälleen yhdessä unohtumattomat festarit!

Lue lisää »

Savon suurin rokkijuhla Kuopiossa - The Sounds (SWE) Kuopiorockiin

Kuopiorockin ohjelmisto täydentyy jälleen rokilla: esiintyjälisäyksinä The Sounds (SWE), The Answer (IE), Battle Beast, Lazy Bones, Raaka-Aine, Shiraz Lane ja Diablo.

Lue lisää »

Lisää rokkia Kuopioon! - Mukana Stam1na, Maj Karma ja Reckless Love

Kuopiorockin ohjelmisto täydentyi, mukana Stam1na, Maj Karma, Santa Cruz, Reckless Love sekä Kasinolavan koko kattaus!

Lue lisää »

Vaara Rokkiin! Bändikisat jatkuvat Henry's Pubin livekarsinnoilla

Puijon kisat-tapahtumassa kisattiin urheilun lisäksi soittopaikasta Rokkiin. Kevään aikana etsitään Henry's Pubin livekarsinnoissa se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye soittamaan festareille!

Lue lisää »

Väinölänniemellä rokataan Whitesnaken (UK) johdolla, yllätysnimenä Jari Sillanpää

Väinölänniemellä heinäkuun lopussa rokattava Kuopio RockCock –festivaali on vahvistanut tähdekseen brittiläisen rockpioneeri Whitesnaken.

Lue lisää »

Kuopio Rockin ja Puijon kisojen rokkikukot on valittu - Bändikilpailussa myös yllätystulos!

Kuopio RockCockin ja Puijon Kisojen yhteisen bändikilpailun voittajat on nyt valittu!

Lue lisää »

Kuopio RockCock veti Väinölänniemen täyteen

Jo kolmastoista Kuopio RockCock –festivaali on saatu päätökseen. Kävijöitä tapahtumassa oli n. 18 000 sateisesta säästä huolimatta ja festivaalin järjestäjät ovat Kuopiorockin onnistumisesta mielissään.

Lue lisää »

Osallistu jo nyt 2016 tapahtumaan!

Kuopio RockCock tulee kovempana kuin koskaan! Osallistu jo nyt ensi vuoden tapahtumaan Facebookissa ja kerro minkä bändin sinä haluat nähdä Väinölänniemellä ensi kesänä.

Lue lisää »

Kuopio Rockin oheisohjelmat

Heinäkuun viimeisellä viikolla starttaavat Kuopio Rockin klubi-illat Henry's Pubissa. Luvassa festarijameja, pikkuhalloweenia ja punkkibileitä. Muista myös festareiden jälkeisen sunnuntain lopputamppaukset!

Lue lisää »

Kerro mielipiteesi ja osallistu arvontaan!

Lue lisää »

Kuopio Rockin ennakkoklubit

Heinäkuun viimeisellä viikolla starttaavat Kuopio Rockin klubi-illat Henry's Pubissa. Luvassa festarijameja, pikkuhalloweenia ja punkkibileitä. Muista myös festareiden jälkeisen sunnuntain lopputamppaukset!

Lue lisää »

Kuopiorockin juontajina Mikko, Juha ja Zaani

Kunhan ei nyt sattuis mitään.... Kuopio RockCock 2015 saa upean artistikattauksen lisäksi tapahtuman näköiset juontajat. Lavoilla hääräävät juontajina Mikko Pirinen, Juha Jylhäsalmi ja Zaani.

Lue lisää »

Kuopiorockin ohjelma täydentyi - Festivaaleille viides esiintymislava

Kuopiorockin ohjemisto täydentyy kotimaisilla artisteilla ja uudella festivaalilavalla, tsekkaa ohjelma-sivulta kaikkien viiden lavan esiintyjät. Bändiohjelmiston lisäksi festivaalilla nähdään myös Beach Volley –turnaus, surmanajoa sekä benjihyppyä.

Lue lisää »

Ykkösrivin koomikot Kuopiorockin virallisella klubilla

Kuopiorockin virallisella klubilla Henry's Pubissa ykkösrivin koomikot la 6. kesäkuuta! Lavalla nähdään Riku Suokas, Jukka Lindström, Pete Kosonen & Niko Kivelä.

Lue lisää »

RockCock ja Puijon kisat yhteistyöhön

"Olemme vuosia tehneet eri tapahtumien kanssa yhteistyötä. Puijon Kisat ovat luonteva yhteistyökumpani Kuopio Rockin kanssa" kertoo Kuopio Rockin festivaalipäällikkö Allu Koskinen.

Lue lisää »

Ennakkoklubit Kuopion Henry`s Pubissa!

Kuopio RockCockin ennakkoklubit starttaa Kuopion Henry´s Pubissa. Artisteina muun muassa ASA & Band, Von Hertzen Brothers ja Pariisin Kevät!

Lue lisää »

Kuopio RockCock 2015 esiintyjät!

Kesän 2015 esiintyjiä on julkistettu! Mukana festareilla muun muassa Accept (GER), Children Of Bodom, Apulanta, Sonata Arctica ja Von Hertzen Brothers.

Lue lisää »

Liput Kuopioon myynnissä nyt!

Lipunmyynti starttasi ohjelmajulkistuksen myötä, ja lippuja saa nyt! Hanki oma pilettisi Kuopion Suomalaisesta kirjakaupasta Minnasta tai Matkuksesta tai Lippupalvelusta.

Lue lisää »