Kuopio RockCockin ja Puijon Kisojen yhteisen bändikilpailun voittajat on nyt valittu. Puijon Kisojen 100-vuotisjuhlien kunniaksi järjestettyyn bändikilpailuun osallistui huikeat 30 yhtyettä, joista Puijon Kisoihin valittiin esiintymään kolme artistia. Tiukan valinnan jälkeen voittajat ovat Vaara, Gentle Savage sekä CrunkOut. Voittaneista yhtyeistä valitaan vielä Puijon Kisojen esiintymisen perusteella yksi bändi esiintymään Kuopio Rockcockin lavalle 29.-30.7.2016.
 
Bändikilpailuun osallistuneiden yhtyeiden taso oli ennennäkemättömän kova. Tuomaristo teki kilpailussa myös yllätyspäätöksen, kun osallistujista valittiin kaksi yhtyettä jo suoraan Kuopio Rockcockiin. Retards of the Run ja Wasted Puppets vakuuttivat tuomariston erityisen vahvalla osaamisellaan ja soittotaidollaan. Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Janne Hynninen Rosy Dreamista, Pasi Mäenpää Ode In Blackista sekä Aarni Metsäpelto Block Buster –yhtyeestä.
 
”Nämä kilpailut muistuttavat siitä, miten Suomen musiikkimaailman pinnan alla kuplii. Mahtavia orkestereita, täynnä intoa ja tarmoa vain odottamassa läpimurtoa, joka ei ole kaukana. Tämän tyytyväisempi ei festivaalipäällikkö voisi olla”, hehkuttaa Kuopio Rockcockin Allu Koskinen.
 
Koskisen mukaan tästä kilpailusta saatiin niin hyvät kokemukset, että pientä kisailua tullaan myös jatkamaan. Palkintoina on tietenkin lisää keikkaslotteja Kuopio Rockissa.
 
”Teemme tänä keväänä myös toisen kilpailun yhteistyössä Henry’s Pubin kanssa. Kilpailu käydään livekarsintoina keväällä Henry’s Pubissa, ja se huipentuu heinäkuun alussa pidettävään finaaliin. Kaikki finalistit tottakai palkitaan, mutta paras saa keikan meiltä. Innolla odotan, mitä helmiä tästäkin kilpailusta tulee paljastumaan” myhäilee Koskinen.
 
Kuopio Rockin & Henry’s Pubin Rockcock –kilpailusta tiedotetaan lähempänä lisää.
 
Tapahtumat
Kuopio RockCock 29.-30.7.2016
www.kuopiorock.fi
#kuopiorock
#rokkikuuluukaikille
 
Puijon Kisat – Mäkihypyn maailmancup 22.-23.2.2016
www.puijonkisat.fi
#positiivisuudenkautta