Kuopio Rockissa päätä huimaavat aktiviteetit!

Kuopio Rock aktiviteetit

AKTIVITEETTITARJONTA KUOPIO ROCKCOCKISSA PÄÄTÄ HUIMAAVA - BENJI-HYPYSTÄ JA KATAPULTISTA PUSSAUSKOPPIIN


Tänä vuonna rannan Rentoalueelta Café Väinön viereltä löytyvät lähes kaikki festivaalin urheilulliset ja päätähuimaavat aktiviteetit; on benji-hyppyä, katapulttia, rodeohärkäa, surmanajajat Cage Riders, mahdollisuus kokeilla flyboardingia sekä pelata beach volleyta.

Rannalta pääsee nyt myös uimaan. "Uintimahdollisuutta on kaivattu kovasti yleisössä. Kuopiossa on yleensä RockCockin aikaan helteistä ja eiköhän myös tällä kertaa", selventää festivaalipäällikkö Allu Koskinen. Rannalla järjestetään myös perinteiseen tapaan bändien väliset BeachVolley -turnaukset.

Yksi erikoisuuksista on stadionilta löytyvä Lumoavan Lounge rakkauden lähettiläineen. Pisteeltä löytyy pussauskoppi, johon voi mennä oman kullan kanssa kuvattavaksi tai mikä parempaa, lähettää videoidun rakkaudentunnustuksen sydänkäpyselleen. Samalla alueella sijaitsee myös Rock Science -tietovisapiste, jossa voi päästä näyttämään ultimaalisen rokkitietämyksensä.

Artistien kanssa lähietäisyydelle pääsee perinteisellä nimmarinkirjoituspisteellä ja sitä vastapäätä sijaitsevalla Kuopion kaupungin kuvauspisteellä, jossa uuden teknologian avulla saat kuvan itsesäsi kuopiolaisen huippuartistin kanssa! Freestyle-räppi viihdyttää yleisöä koko viikonlopun ajan ympäri huvialuetta. Yleisö pääsee osallistumaan improvisaatioon heittämällä kiperiä aiheita esiintyjälle.

ESTEETTÖMYYS ON TÄRKEÄÄ KUOPIOROCKISSA

Festivaalin esteettömyyteen on panostettu entistä enemmän. Jokaisen lavan katsomoon nousee oma invakorokkeensa, ja alueella pääsee liikkumaan esteettömästi. Tarjolla on myös inva-WC:eitä. Liikuntarajoitteisen tai muuten kulkemiseen avustajaa tarvitsevan henkilön avustaja pääsee festivaalialueelle veloituksetta lipun ostaneen avustettavan henkilön seurassa. "Haluamme varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus osallistua tapahtumaamme ja tulla kuuntelemaan musiikkia riippumatta mahdollisista
henkilökohtaisista rajoitteista", kertoo Koskinen.