Kuopiorock 2018 keräsi ennätysyleisön, kun Väinölänniemellä viihtyi kolmen päivän aikana yhteensä peräti 27 000 festivaalikävijää. Torstaina festivaalilla nähtiin kotimaista artistiloistoa, kun lavalle astelivat mm. SANNI, Lauri TähkäReino Nordin ja illan päätteeksi Suomen suosituin räppäri Cheek. Perjantaina illan kruunasi saksalainen Helloween ja kotimaista rokkia tarjoilivat ApulantaAmorphis. Lauantaina viimeinen festivaalipäivä aloitettiin bilebändi Roope Salminen & Koirat johtamana, ja alkuillasta on saatu nauttia niin Jenni Vartiaisen kuin Popedan keikoista. Illan kruunaa itseoikeutetusti viimeksi kymmenen vuotta sitten Suomessa esiintynyt Billy Idol sekä Suomen suosituin rockyhtye Haloo Helsinki.

Festivaalin uusi aluerakenne osoittautui onnistuneeksi ratkaisuksi. Stadionalueen kaksi lavaa ovat palvelleet asiakkaita aivan uudella tasolla, ja alueen muihin palveluihin on panostettu erityislaadulla. Tapahtuma-alueella oli mm. Studio Alex T:n festarikampaamo, Vuorihieronnan festarihieronta sekä Backstage Rock Shopin laaja valikoima Kuopiorockissa esiintyneiden bändien fanituotteita. Lisäksi yleisöä hemmoteltiin monipuolisella oheisohjelmalla, kun ranta-alueella nähtiin mm. motocross-temppuja sekä artistien välisiä beach volley kilpailuja tapahtuma-alueella kiertävää Wappaat Tyypit -freestylekollektiivia ja VIPin burleskiesityksiä unohtamatta. 

”Järjestäjän näkökulmasta tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut. Pääsimme kävijämäärätavoitteeseemme, aurinko paistoi ja ihmiset viihtyivät. Alueella saatiin huippuartistien lisäksi nauttia tähtiloistosta kun NHL -tähti Teemu Selänne saapui VIP -vieraaksi. Jääkiekon ja musiikin ystävälle oli erityisen hieno hetki, kun Teemu Selänne ja Kimmo Timonen juonsivat yhteistuumin JVG:n lavalle” kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Uudistettu alue sekä kolmipäiväiseksi muuttunut festivaali on otettu erinomaisesti vastaan. Ensi vuonna rokataan niin ikään kolme päivää heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.”

Kuopiorock 2019 juhlitaan Väinölänniemellä 25.-27.7.2019. Tapahtuman ennakkolippujen myynti alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä maanantaina 30.7. klo 9.00.

Edulliset ennakkohinnat voimassa:
3PV peruslippu 109 euroa
3PV VIP 209 euroa

www.kuopiorock.fi

Facebook: www.facebook.com/kuopiorockcock
Instagram: @kuopiorockcock
Snapchat: @kuopiorock 

Lisätiedot:

Festivaalipäällikkö
Allu Koskinen
0504368322